Kurs: Vase/Lykt

Lykt/vase i porselen
På dette kurset gir vi deg grundig opplæring av håndverksteknikkene.


Dag 1

Grunnarbeid

Demonstrasjon og opplæring i valsing av tynne leireplater - selve grunnlaget for en stabil form. 


Dekor og mønsterarbeid

Hvordan lage struktur, mønster og huller i leire-platen.


Dag 2 

Formingsteknikken

Leireplater formes og skjøtes sammen på innsiden av to-delt byggeform. Vi går gjennom prosessen steg for steg til produktet er ferdig formet.


Dag 3

Detaljer og pussing

Gjennomgang av pussing og siste finnish av produktet.
Tidistudio design i former og mønster


Som deltager i Tidistudio kan du fritt  benytte våre mønsterdesign. For modellen Slim3  tilbyr vi dekor-mønstrene  "Glimre"  med huller  og "Bølger" med striper. Dette er dekorer som er greie å utføre, og de setter et vakket preg på produktet.


Vi har brukt tid på å komme frem til disse løsningene med tanke på teknikk, design og produktets endelige kvalitet, og brenner for at du skal få godt utbytte av både opplevelsen og produktene.Har du egne ideer for mønster/dekor, er du velkommen til å lage din variant. Vær da oppmersom på at tiden vi bruker i studio primært er satt av til håndverket. I mange tilfeller er det beste å følge oppskriften første gang. 


Pristillegg: Kr.100,- for hank i rustfritt stål.Etter kurset  kan du få tilgang til Tidistudio, og booke EGENTID I STUDIO. Her har du en unik mulighet til å  lage nye varianter av lykter og vaser. Mulighetene er mange. ETTER KURS


Kjøp klippekort og book egentid i studio. Etter gjennomført kurs kan du fortsatt komme i Tidistudio å lage flere og nye varianter av modellene du nettopp har lært.