Kurs: Fat

Fat i steingods og porselen.Nybegynner

På dette kurset gir vi deg grundig opplæring av håndverksteknikkene. Bla ned for nærmerer kursbeskrivelse.

Dag 1

Grunnarbeid

Demonstrasjon og opplæring i platearbeid av store format med vekt på kjevleretning, mønster og fargede overflater.


Dekor og mønsterarbeid

Fargefoliering med mulighet for ensfargede flater,  marmorerte flater.  Alle lager kl ar leireplate til fatene, et stort og et lite fat.Dag 2 

Formingsteknikken

Leireplater formes  og finkuttes i en dobbel pressform. Vi går gjennom produksjonen sammen fra A til Å. Dag 3

Detaljer og pussing

Pussing av produktene og gjennomgang av siste finish; matt/glasert mm.


Tidistudio design i former og mønster


På kurset kan du lage fat i steingods og porselen.Hovedmaterialet er sandfarget steingods. Innsiden er behandlet med pigmentert porselen.


På dette kurset viser vi deg hvordan du kan lage marmorerte overflater , og ensfargede overflater. Farge kombinasjoner som gir produktet karakter og naturlig preg.


Vi har brukt tid på å komme frem til disse løsningene med tanke på teknikk, design og  produktets endelige kvalitet, og brenner for at du skal få godt utbytte av både opplevelsen og produktene.
Etter kurset kan du kjøpe klippekort og booke EGENTID i studio. Her har du en unik mulighet til å lage nye varianter av fatene til gunstige priser. PRISER EGENPRODUKSJON. - Søk i kategori fat og tallerkener.

ETTER KURS


Kjøp klippekort og book egentid i studio. Etter gjennomført kurs kan du fortsatt komme i Tidistudio å lage flere og nye varianter av modellene du nettopp har lært.