Kurspakke A-B-C

Kurspakke C - Nybegynner

Kopper i steingods eller porselen

Vi har den fine hvite og rene porselensleira, samt egenproduserte steingodsleirer i forskjellige farger du kan velge i. 


Dag 1

Grunnarbeid

Demonstrasjon og opplæring i platearbeid til kopper og andre sylinderformede beholdere.  - Selve grunnarbeidet for en stabil form. Vi klargjør mønster til de to valgfrie modellene som skal lages.


Dekor og mønsterarbeid

Demo og opplæring i platearbeid til sylinderformede modeller. Gjennomgang av fargefoliering som gir muligheter til  å sette farge og mønster på produktet, både ensfargede felt og marmorerte flater.  Alle lager klar leireplater i ønsket farge og mønster denne gangen.Dag 2 

Formings-teknikken

Demo og opplæring i hvordan bygge en sylinderform. Vi går gjennom produksjonen sammen fra A-Å.

Alle former et produkt. Med eller uten hank/bulk/"stempel-knapp"Dag 3

Repetisjon av formings-teknikken

Introduksjon til hvordan bygge en sylinderform. Alle former et produkt hver. Med eller uten hank/bulk/"stempel-knapp."


Detaljer og pussing. Vi pusser det første produtet. Avtale pussing av andre produkt for deltagere som avslutter etter denne økten. Pussing kan bestilles for tilleggspris.


Tidistudio design i former og mønster


Som deltager i Tidistudio kan du fritt  benytte våre mønsterdesign. For modellen Slim3  tilbyr vi dekor-mønstrene  "Glimre"  med hullene og "Bølger" med stukturstriper. Dette er dekorer som er greie å utføre, og de setter et vakket preg på produktet.


Vi har brukt tid på å komme frem til disse løsningene, både med tanke på teknikk - omtake for dere som skal lage produktet for første gang, og selvsagt - med tanke på produktets endelige kvalitet. 


Har du egne ideer for mønster/dekor er du velkommen til å lage din variant. Vær da oppmersom på at tiden vi bruker i studio primært er satt av til håndverket. I mange tilfelle er det beste å følge oppskriften første gang. 


Pris: Kr. 2000,-   inkl. materialutgifter hvor også glasering og brenninger inngår i prisen. Tillegg: Kr.100,- for hank i rustfritt stål.På dette kurset gir vi deg tid til grundig opplæring av håndverksteknikkene. Etter kurset  kan du få tilgang til Tidistudio, og booke egen-tid-i-studio. Her har du en unik mulighet til å  lage nye varianter av lykter og vaser. Mulighetene er mange.  

Lyst til å lage mer?

Du kan kjøpe klippekort og booke egentid i studio?


Etter kurs får du mulighet til å disponere Tidistudio. Lag flere og nye varianter av modellene du nettopp har lært å lage.