Kurs B - Vase/Lykt

Lykt/vase i porselen


Kurspakke B - Nybegynner

Helg - 15. og 16. oktober.


Kl.13.45 - 16.15 - begge dager.


På dette kurset gir vi deg grundig opplæring av håndverksteknikkene.


Dag 1

Grunnarbeid

Demonstrasjon og opplæring i valsing av tynne leireplater - selve grunnlaget for en stabil form. 


Dekor og mønsterarbeid

Hvordan lage struktur og huller i leire-platen.


Dag 2 

Formingsteknikken

Leireplater formes og skjøtes sammen på innsiden av to-delt byggeform. Vi går gjennom prosessen steg for steg til produktet er ferdig formet.


Detaljer og pussing

Gjennomgang av pussing og siste finnish av produktet.
Tidistudio design i former og mønster


Som deltager i Tidistudio kan du fritt  benytte våre mønsterdesign. For modellen Slim3  tilbyr vi dekor-mønstrene  "Glimre"  med huller  og "Bølger" med striper. Dette er dekorer som er greie å utføre, og de setter et vakket preg på produktet.


Vi har brukt tid på å komme frem til disse løsningene med tanke på teknikk, design og produktets endelige kvalitet.Har du egne ideer for mønster/dekor, er du velkommen til å lage din variant. Vær da oppmersom på at tiden vi bruker i studio primært er satt av til håndverket. I mange tilfeller er det beste å følge oppskriften første gang. 


Pris: Kr. 1750,-   inkl. materialutgifter hvor også glasering og brenninger inngår i prisen. Tillegg: Kr.100,- for hank i rustfritt stål.Etter kurset  kan du få tilgang til Tidistudio, og booke egentid i studio. Her har du en unik mulighet til å  lage nye varianter av lykter og vaser. Mulighetene er mange.  


ETTER KURS


Kjøp klippekort og book egentid i studio. Etter gjennomført kurs kan du fortsatt komme i Tidistudio å lage flere og nye varianter av modellene du nettopp har lært.