Om Tidistudio

FOR ALLE SOM VIL LAGE KERAMIKK

Hos oss kan du lage produkter i galleriklassen fra første økt. 

Velkommen til aktiv avkobling!


Tidistudio er et inkluderende designforetak. Har du lyst - har du alt  som trengs for å lage keramikk på våre kurs. Du behøver ingen erfaring eller være spesielt kreativ.  


Ingunn Fjelde Sandvikmoen står bak Tidistudio. Hun har lang erfaring med kursing og undervisning i keramikk. Teknikkene vi bruker i Tidistudio har Ingunn utviklet særlig med tanke på at alle gjester i Tidistudio, også helt uten erfaring, skal få til å lage kvalitetsprodukter. Ingunn er utdannet produktdesigner og kunsthåndverker, og har designet produktene i Tidistudio kolleksjonen.



Navnet TIDISTUDIO kommer av at du kan bestille tid i studio.

KURS HØST 2022

ETTER KURS


Etter gjennomført kurs kan du fortsatt komme i Tidistudio å lage flere og nye varianter av modellene du nettopp har lært. Kjøp klippekort og book egentid i studio

BÆRBART KERAMIKK VERKSTED 

ESKEN MED ALT SOM TRENGS FOR Å LAGE KERAMIKK HJEMME



Nytt i høst. Vil du være blant de første til å prøve dette ut?


Du kan lage et utvalg sylinder-formede beholdere som kan brukes til mangt i hverdagen. Kopper, krus, vaser og lysholdere i sterk og høybrent porselen eller steingods.


BÆRBART KERAMIKK VERKSTED er designet blant annet for å beskytte de ubrente keramikkproduktene under frakt. Esken inneholder en pakke med leire, mønster til produktene, verktøysett og tilgang til onlinekurs.



3 medium beholdere i porselen


Du velger materialkvalitetet og produktkombinasjon


UTVALG MATERIALKVALITETER

  • Hvit porselen
  • Sandfarget steingods


UTVALG PRODUKTKOMBINASJONER

  • 2 STORE 
  • 4 SMÅ
  • 2 MEDIUM +2 LAVE
  • 3 MEDIUM


Alle produktene kan lages med tilhørende (valgfri) hank/bulk/stempel.


De første eskene kommer ut i starten av oktober 2022.  Følg oss på Instagram eller FB så kan du være blant de første til å prøve ut ordningen. Vi kjører introduksjonstilbud og ekstra oppfølging i starten. Mer informasjon kommer snart.

6 medium kaffekopper i porselen

(Produkter fra to esker)