OM OSS

Ingunn Fjelde Sandvikmoen er utdannet produktdesigner og Kunsthåndverker, og har lang erfaring med kursing og veiledning innenfor designprosess, produktutvikling og skapende arbeid, da særlig med fokus på keramiske materialer. I sin masteroppgave skriver hun om Bridging Gap Between Art and Industry. Hun har alltid vært opptatt av å undersøke materialets potensiale gjennom forskjellige teknikker. 


 I tillegg til praksis gjennom  egen virksomhet har Ingunn undervist ved Fakultet for Kunstfag ved Universitet i Agder. Jobbet som designer i Industrien, vært engasjert som konsulent i KORO (Statens Utsmykningsfond), levert produksjoner til Den Kulturelle Skolesekken, "Designmakerne", og deltatt på rekke utstillinger. Medlem av Norske Kunsthåndverkere.

Se Kunstnerprofil her.

«Jeg elsker å jakte frem estetikken i teknikken, og leter kontinuerlig etter metoder som kan brukes sammen med gjester som kommer i Tidistudio for å lage unike produkter. Mitt ønske er at alle som kommer til oss skal oppleve et godt avbrekk fra hverdagen, bli litt overrasket og fascinert  over materialet og teknikken.  Alle som booker tid i studio skal få lage noe de blir stolte av og kan bruke i etterkant av besøket.»

MyBabyFold
SkupOppVaskebøtta
DSC_8655
DusjFlytendeLeire

Foto: Liv-Unni Tveitane

SIDEN ER UNDER UTVIKLING