Støpte kopper og krukker

GJØR NOE NYTT OG HELT ANNERLEDES SAMMEN


Ta med venner, familie eller kollegaer i Tidistudio


Bli med på en unik reise i fascinerdende teknikker.

Alle får lage hvert sitt produkt i leire.På Tidistudio bruker vi mønster og teknikker utviklet av produktdesigner og kunsthåndverker Ingunn Fjelde Sandvikmoen.


Tanken bak konseptet er at alle, uansett erfaring, skal få til å lage kvalitetsprodukter de kan være stolte av.Velkommen til aktiv avkobling!

STØPTE KOPPER OG KRUKKER

Ca 2 timer - vi finner en tid som kan passe for dere. 

6 - 20 personer.

  

Alle lager ett produkt hver.

Oval kopp / rund kopp/ oval skål / rund skål. (Se flere foto lenger nede på sia)


Program:

Demonstrasjom; marmorteknikk, mønster i to farger, og gradering av farge.

Alle blander flytende leire ut fra egnevalg  i forhold til  farge og mønster, og støper i hver sin gipsform. Produktene settes til tørk for et par dager. Deretter ordner vi pussing og brenninger.


1-2 uker etter workshop er produktenen ferdige og klare til henting.

Som gjest i Tidistudio kan du velge i vårt utvalg av leirer i forskjellige farger. Vi har den fine og hvite porselensleira, samt flere egenproduserte steingodsleirer i forskjellige naturfarger.


Pris:


Rund kopp/skål:  Kr. 790,-

Oval kopp/skål:  Kr. 840,-

Rund bolle: Kr.790,-

Oval bolle: Kr. 890,-


Produktet leveres med glasert innside og matt (uglasert) utside. Ønsker du glasert utside så kan dette bestiles for et tillegg på Kr. 90,- Vi skreddersyr gjerne et opplegg med ekstra tid og rom til egen kreativ utfoldelse i farge/mønster/dekor.


Om dere ønsker så kan dere forlenge programmet i Tidistudio med mer sosialt. Vi kan tilby fingermat, snack og mineralvann. Alternativt kan dere bestille mat til døra. Vi har en nydelig terrasse, med kveldsol og utsikt over innseilinga og hele byen. Kan ikke garantere godt vær, men vi har uansett et hyggelig lokale som kan huse hele gjengen.


Ta kontakt med oss for en prat, så finner vi sammen den beste løsningen for dere.